Pagina 1 van 1

Pipercross Viper CAI

Geplaatst: 02 Apr 2013, 19:53
door Richy
Hey allemaal,

zat weer eens de site van de probestore door te snuffelen en ik was benieuwd hoe dit product nou werkt, want ik kan er geen kop of staart van maken:

Pipercross Viper CAI. Hoe zit het met alles wat aan de standaard luchtbox vast zit, ook qua snoertjes? Toen ik vorige week mijn luchtfilter namelijk een keer had schoongemaakt en vervolgens het gasklephuis ook een beurtje had gegeven, wilde de motor niet lopen als de 'stekker er niet in zat' om het zo maar te zeggen.

Ben benieuwd of jullie wat duidelijkheid kunnen geven. (Ook of zoiets nou ook maar enigszins zin heeft om in te bouwen :P)

Groetjes,
Richy

Re: Pipercross Viper CAI

Geplaatst: 02 Apr 2013, 20:55
door Richard
dat ding is het geld niet waard.. koop dan gewoon een normaal cai systeem voor misschien 50 euro op ebay.
een set waarbij je ook een nieuw elleboogje (tussen gaskleppenhuis en VAF) en een buis naar beneden waar de open lucht filter weer aan vast komt. en ook incl. couplers ;)

Re: Pipercross Viper CAI

Geplaatst: 02 Apr 2013, 21:10
door Nick
Om eerlijk te zijn Richy, na 4 probes, 2 mustangs en een heleboel verschillende inlaten.. zou ik het helemaal niet doen, geen dure, geen ebay, niks. Als je pers├ę wat wil doen aan je inlaat, gooi gewoon een K&N drop-in in die stock box en be done with it :) Is alle euro's en hassle niet waard.

Re: Pipercross Viper CAI

Geplaatst: 02 Apr 2013, 22:34
door Richy
Ik had het ook niet in de planning staan om zo'n ding te kopen, maar ben meer geïnteresseerd hoe het werkt, en waar je alle stekkertjes dan aan doet. Misschien idd dat ik wel een K&N drop-in koop, gewoon om er een nieuw filter in te hebben, maar dat komt dan wel van de zomer.

Groetjes
Richy

Re: Pipercross Viper CAI

Geplaatst: 03 Apr 2013, 09:13
door Wim9516V
Nick: Amen! =)

Het lijkt alleen sneller/mooier, verder maakt het enkel meer herrie en krijg je meer rotzooi in je filter....

Heb ook op allebei Probes K&N Drop-Inn. Die doen het prima...

Wim