Pagina 1 van 1

onderdeeltjes

Geplaatst: 11 Feb 2013, 00:39
door pieterprobe
ik ben nu mijn probe klaar aan het maken voor de verkoop in twee maanden. Ik zal hem dan te koop zetten omdat ik eind juli terug naar Nederland verhuis en tot dan (als ik hem verkoop) de supra wel kan gebruiken. Met pasen kom ik een weekje naar NL om de iva in driebergen te bekijken, we gaan eens kijken of het wat is! Now to the point, weet iemand meschien wat plekken waar ik wat probe-onderdeeltjes kan krijgen (junkyard ofzo) in de buurt van Utrecht en/of Enschede? ik had deze ad al op marktplaats gezien
http://www.marktplaats.nl/a/auto-onderd ... ousPage=lr
maar die staat er al een tijdje dus er zal vast al best wat afgehaald zijn.

laat me weten! :)

grt pieter =D>

Re: onderdeeltjes

Geplaatst: 11 Feb 2013, 01:17
door Robert
Hey pieter,

Ik zal ook even voor je rondkijken, hier op het forum hebben we ook een demontage rubriek, deze is niet meer up-to-date maar je kan altijd die adresjes even langsbellen. Kan me niet voorstellen dat de auto's die daar een jaar geleden stonden, nu helemaal gestript zijn.

Maar zonde dat je 'm gaat verkopen! Ik dacht dat als je naar Nederland zou gaan, je de Probe als inboedel mee zou nemen en vervolgens naar meetings zou willen komen.... Ik doe een gok: jullie mogen een auto meenemen en de Supra gaat mee? :biertje:

groeten Robert

Re: onderdeeltjes

Geplaatst: 11 Feb 2013, 03:27
door pieterprobe
alvast bedankt robert, dat was de bedoeling maar ik heb er even over nagedacht en hoewel mijn probe mijn eerste auto is en ik liever geen ander wil, denk ik toch dat het het beste is om hem achter te laten. Hij is niet meer in zijn beste staat en komt volgens mij al niet door de nederlandse keuring. hier op aruba zijn 2e hands autos veel duurder dus kan ik hem hier voor een mooi prijsje verkopen en in nederland een betere kopen en de rest van het geld aan onderhoud laten. daarnaast spelen de verscheepings-kosten ook een rol. de surpa blijft hier in de handen van mijn broer want ik kom alleen naar nl :) Wat ik wel wil doen is de US achterlichten eruit halen en ze vervangen met een ander type want deze neem ik mee in de nieuwe probe naar een meeting!, als ik een ander setje kan vinden natuurlijk! Geen zorgen, dit blijft niet de laatste probe 8D

Re: onderdeeltjes

Geplaatst: 11 Feb 2013, 07:52
door winy
die gast van die link zit in duitsland .
moeilijk contact mee te krijgen :? . Wel in de buurt van venlo zit een demontage bedrijf met de nodige onderdelen . :wink:
wellicht kan je beter een lijstje maken en heeft hier iemand de onderdelen . :D

Re: onderdeeltjes

Geplaatst: 15 Feb 2013, 12:30
door Michiel
Anders heb ik nog wel US taillight als je in nl bent

Re: onderdeeltjes

Geplaatst: 15 Feb 2013, 14:11
door winy
ik ook :mrgreen:

Re: onderdeeltjes

Geplaatst: 15 Feb 2013, 21:12
door Noobstein91
ik ook. :biertje:

zo gezecht, bijna complete probe 2 staan. :mrgreen: